S námi se tomu vyhnete! 

Za 4 roky práce investičního analytika v největších trading společnostech CZ/SK scény jsem již spoustu klientů odradil od rizikových investic, kdy se zatím ve 100% případů má prognóza potvrdila. jelikož se já a můj tým pohybuje v burzovním světě již řadu let, tak máme jisté postupy, které oddělí příležitosti od podvodů. 

Náš tým analytiků Vám nabízí nezávislý rozbor a analýzu dříve, než NENÁVRATNĚ PŘIJDETE O PENÍZE!

Trading skupiny

Jako nováček se nemáte šanci orientovat ve světě obchodování a na to cílí nejrůznější šarlatáni s vynikajícím marketingem. Vyhněte se ztrátě několika let studování nefunkčních principů a finančním ztrátám, které z toho plynou. S námi se tomu vyhnete!

Kryptoměny

Když jsem roku 2017 začínal, svět kryptoměn byl divoký západ a i když se to lepší, stále je zde veliké riziko ztráty celého kapitálu. Jelikož trh nemá klasické regulace, jako například akcie, využívají ho nejrůznější podvodníci pro okradení investorů. Ačkoliv osobně vnímám kryptoměny jako zajímavý investiční nástroj, je potřeba se mít na pozoru. S námi se tomu vyhnete!

Dluhopisy

Stále častěji se zde ocitnou investoři do korporátních dluhopisů, které nesplňují ani základní normy bezpečné investice, ale přesto do nich řada lidí investuje statisíce. Pochybných projektů je celá řada a když za mnou klienti přichází, často je již pozdě. S námi se tomu vyhnete!

Prodejci zlata aj.

Občas k nám zavítá někdo, kdo je již klientem u prodejce zlata a většinou v momentě, kdy nám ukáže jeho stávající investiční podmínky, nestačíme se divit. S námi se tomu vyhnete!

Akcie

Pokud se bavíme o velkých firmách jako APPLE, META, TESLA atd., tak zde je riziko krachu velice nízké, nicméně řada investorů nakupuje v době, kdy jsou akcie na svých cenových maximech. Náš tým dokáže dle statistiky a indexových ukazatelů určit, kdy je či není vhodná doba na nákup. S námi se tomu vyhnete!

Jiné

Pokud právě přemýšlíte nad jinou investicí či produktu, které jsou zde již zmíněny, neváhejte nám napsat. S největší pravděpodobností si s tím budeme vědět rady a pokud ne, obvoláme naše privátní kontakty. S námi se tomu vyhnete!

Vyhněte se ztrátě peněz 

Pomůžete sobě i ostatním investorům

© 2022 Lukáš Spáčil Finance | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!