Kdo jsme?

Lukáš Spáčil

Investiční specialista, investor & lektor

Na finančních trzích podnikám od roku 2017 a  své zkušenosti nabízím svým klientům, kterým pomáhám naplánovat investiční startegie tak, aby splnili veškeré jejich finanční cíle. Dále přednáším na středních školách a v domovech seniorů, jelikož věřím, že finanční vzdělání je v kapitalismu klíčové. 


Ing. Miluše Budějovská

Regionální finanční konzultantka

Vystudovala jsem ekonomii a působila 20 let v zahraničním obchodě. Čísla jsou mým světem. V posledních třech letech jsem spolupracovala se zahraniční finanční firmou, specializovala jsem se na pojištění a důchodové spoření. Život je o změnách, a tak nabízím klientům profesionální poradenství k dosažení jejich cílů. Neznám slovo "ne" a věřím, že vždy existuje způsob "jak".


Bc. Petr Němec

CEO Peters Family Company, s. r. o.

privátní investiční poradce & lektor

Investicím se věnuji od útlého věku a díky tomu jsem nabral cenné zkušenosti a znalosti, které pravidelně předávám svým klientům. Jedině efektivní správa majetku a jeho řízení dokáže klienta posunout blíže ke svým cílům. Spolupráce vždy vychází z potřeb klienta a jeho možností. 

Juraj Kaly

Kryptoměnový expert a analytik

10 rokov som pracoval ako analytik kryptomenových projektov a firiem, ktoré sa pohybovali nad kapitalizáciou 50.000.000 EUR. Moje skúsenosti využívam na ochranu našich klientov pred podvodnými spoločnosťami, ktoré majú potenciál im finančne ublížiť.

© 2022 Lukáš Spáčil Finance | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!