Nemovitosti na Tenerife

09.02.2023

Má investice do nemovitostí na Tenerife potenciál? 

Investice do nemovitostí na Tenerife se stávají čím dál tím více populární, zejména kvůli atraktivnímu klimatu, nádherné přírodě a velkému množství turistů. Tenerife, největší ze španělských Kanárských ostrovů, se stává vyhledávanou destinací pro investice do nemovitostí. Tyto investice mohou být výhodné, ale také mohou být plné rizik. V tomto článku se podíváme na výhody a nevýhody investic do nemovitostí v Tenerife a na možnosti zhodnocení kapitálu.

Výhody investic do nemovitostí v Tenerife:

  1. Stabilní realitní trh: Tenerife má stabilní realitní trh s kontinuálním růstem cen nemovitostí. To znamená, že investice do nemovitostí na Tenerife jsou bezpečnější než investice do nemovitostí v jiných destinacích, kde se mohou ceny nemovitostí rychle měnit.

  2. Vysoký zájem o pronájem: Tenerife je oblíbenou destinací pro turisty, což znamená, že je vysoký zájem o pronájem nemovitostí. To může pomoci investorům generovat pravidelný příjem z pronájmu své nemovitosti.

  3. Nízké náklady na život: Tenerife má nízké náklady na život v porovnání s jinými destinacemi v Evropě. To znamená, že investoři mohou ušetřit peníze na běžné výdaje, jako je jídlo, bydlení a doprava.

Nevýhody investic do nemovitostí v Tenerife:

  1. Sezónnost: Tenerife je sezónní destinací, což znamená, že je vysoký zájem o pronájem nemovitostí v letních měsících a nižší zájem v zimních měsících. To může ovlivnit příjem z pronájmu a mít vliv na cenu nemovitosti.


V případě, že máte zájem investovat do nemovitostí v Tenerife, kontaktujte mě: lukas.spacil@4fin.cz

© 2022 Lukáš Spáčil Finance | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!